Ankara Vidanjör ve Tıkanıklık Açma Hizmetleri 

Ankara Gider Açma Hizmeti


Kanalizasyon tıkanıklığı, logar tıkanıklığı gibi gider problemleri toplu yaşam alanlarında zaman bağlı olarak, atılamaması gereken yabancı cisimlerin kanalizasyon sistemine ulaşması ile veya inşaat sırasında hatalı ve kalitesiz malzeme kullanımı sonucu logar ve kanalizasyon sistemlerinde tıkanıklık sorunları meydana gelebilir. 

ankara gider açma firması



Toplu yaşam alanlarına bağlı kanalizasyon, logar ve gider tıkanıklığı açtırmak için bir kanalizasyon firmasından destek almalısınız. Tıkanıklık açmak için kullanılan profesyonel aletler, kimyasallar, ve büyük tıkanıklıklar için kullanılan vidanjör hizmeti gider açma firması tarafından uzman kişilerce sağlanmaktadır. 

Toplu yaşam alanlarındaki kanalizasyon problemleri dışında evlerde de gider tıkanıklığı problemi yaşanabilmektedir. Lavabo tıkanıklığı, klozet tıkanıklığı, tesisat tıkanıklığı, mutfak tıkanıklığı gibi problemler için de kanalizasyon firmasından destek alabilirsiniz. Profesyonel çözümler sayesinde kısa süreli ve kesin çözümlerle tıkanıklık probleminden kurtulabilirsiniz. 

Park Vidanjör, Ankara'nın tüm merkez ilçelerine tıkanıklık açma hizmetleri sağlamaktadır. Uzman ve tecrübeli ekibimiz, son teknoloji gider temizleme araçlarımız ile 7/24 hizmetinizdeyiz.  

ankara logar açma fiyatları



İletişim
Ankara Park Vidanjör

Gider Tıkanıklığı Sebepleri 


Suda çözünemeyen (ıslak mendil, kağıt havlu, bebek bezi vs.) maddelerin klozet ve tuvalet giderlerine atılması,

Tesisat borularından geçemeyecek  büyüklükte maddelerin giderlere atılması

Atık yağ gibi zamanla borulara yapışarak zedeleyen ve boruların hacmini küçülten atıkların lavabolara dökülmesi

İnşaat sırasında kanalizasyon sisteminin doğru eğimde ve planda yapılmaması

Tesisat sistemindeki boruların kalitesiz malzemeden yapılması

Eski yaşam alanlarındaki tesisat sisteminde zamana bağlı aşınma

Ağaç kökleri, pcv bağlantıları gibi sebeplerle tesisat sisteminde aşınma

ankara gider tıkanıklık açma fiyat


Gider Tıkanıklıkları Nasıl Açılır

İlk olarak uzman ekiplerce tesisat sistemindeki tıkanıklığın sebebi belirlenir ve buna yönelik bir çözüm tekniği uygulanır. Kameralı görüntüleme cihazları sayesinde tıkanıklık sebebi belirlenir. Tıkanıklık açma işleminin ardından tekrar incelenerek varsa kalıcı hasarların veya yanlış tesisat sisteminin tamir edilmesi ve yenilenmesi gerçekleştirilir. Büyük alanlardaki tıkanıklık sorunları için ise vidanjör araçları kullanılmaktadır. Vidanjör araçları pompalama yöntemi ile atık su tahliyesini ve arıtma işlemlerini gerçekleştirmektedir. 

ankara vidanjör fiyat


Hangi Hizmetleri Vermekteyiz


Park Vidanjör firması olarak Ankara için tüm tıkanıklık açma hizmetlerini sağlamaktayız:

Gider Açma

Lavabo tıkanıklığı açma

Mutfak tıkanıklığı açma

Klozet tıkanıklığı açma

Kanalizasyon tıkanıklığı açma

Kanal Temizleme 

Logar Temizleme 

Vidanjör Hizmetleri

klozet tıkanıklığı lavabo tıkanıklığı açma fiyat


Hizmet Verdiğimiz İlçeler 

Ankara gider açma, Ankara tıkanıklık temizleme, Ankara logar açma gibi birçok kanalizasyon problemleri için firmamızdan hizmet alabilirsiniz. Park Vidanjör Ankara merkez ilçelerine 7/24 uzman ekibi ve son teknoloji gider açma araçları ile hizmet sağlamaktadır. 

Ankara gider temizleme hizmeti verdiğimiz ilçeler: 

Keçiören Tıkanıklık Açma

Altındağ Tıkanıklık Açma

Mamak Tıkanıklık Açma

Etimesgut Tıkanıklık Açma

Sincan Tıkanıklık Açma

Gölbaşı Tıkanıklık Açma

Çankaya Tıkanıklık Açma

Yenimahalle Tıkanıklık Açma

Elvankent Tıkanıklık Açma ve Gider Açma

Yeşildere Tıkanıklık ve Gider Açma

Şentepe Tıkanıklık ve Gider Açma

Çayyolu Tıkanıklık ve Gider Açma

Bağlıca Tıkanıklık ve Gider Açma

İletişim
Ankara Park Vidanjör

Vidanjör Nedir

Atık suların pompalama yöntemi ile bir tankere depolanmasını sağlayan araçtır. Atık suların tahliye edilmesi veya arıtılması amacıyla kullanılır. Şebekelerdeki tıkanıklık problemini gidermek ve kanalizasyon sistemi olmayan bölgelerdeki atık suların transferi için kullanılmasının yanında inşaat ve sondaj işlerinden sonra kalan atık suların tahliyesi için de kullanılmaktadır. 

İnşaat alanları ve fabrikalarda, kırsal alanlarda vidanjör ile foseptik temizleme amaçlı, kanalizasyon tıkanıklıklarını giderme amaçlı birçok geniş alanda kullanılmaktadır. 

ankara logar temizleme fiyat


Ankara Vidanjör Hizmeti 

Ankara merkez ilçelerinin hepsinde vidanjör hizmeti vermekteyiz. İnşaatlar, fabrikalar, foseptik kuyuları, logar ve kanalizasyon açma işlemleri için firmamızdan vidanjör kiralama hizmeti alabilirsiniz. Uzman ve tecrübeli ekibimiz, son teknoloji vidanjör araçlarımız ile Ankara vidanjör hizmeti sağlamaktadır. Firmamıza 7/24 ulaşabilirsiniz.


İletişim
Ankara Park Vidanjör
Yükseltepe 1827. Sokak 3/1 06220 Keçiören/Ankara