CUNDA KALINACACAK YERLER:

CUNDA UYGULAMA OTELİ

Cunda Uygulama Oteli fiyat Cunda Otelleri Ayvalık Uygulama Oteli Telefon

Cunda Uygulama Oteli Ayvalık Lale adasında,  Ayvalık ve deniz manzarası ile denize sıfır konumda geniş bir alan üzerinde kuruludur. Bakımlı ve deniz kenarındaki bahçesi içerisinde toplam 170 adet oda 320 Yatak kapasitesi. Tesis içerisinde Lobi, Resepsiyon,kapalı ve açık teraslı restaurant, barlar(Lobi bar, Pool bar), 1 adet yüzme havuzu, 1 adet çocuk havuzu, 2 adet konferans salonu bulunmaktadır. Çamaşır ütü servisi, Döviz bozdurma, Lobide ücretsiz kablosuz internet hizmeti verilmektedir.

Ayvalık Otelleri Cunda Uygulama Oteli tel Akçay Uygulama Oteli

Cunda Uygulama Oteli Özellikleri


GENEL: Denize sıfır konum, Wi-Fi, otopark, ortak salonlar, tv alanı, 24 saat resepsiyon, deniz manzaralı bahçe.


ODA ÖZELLİKLERİ: Vip oda özellikleri, deniz manzaralı odalar, günlük temizlik hizmeti, minibar, kilima ve merkezi ısıtma, led tv ve uydu yayını, 24 saat sıcak su/fön.


YİYECEK İÇECEK: Açık büfe kahvaltı, alakart restoran, lobi kafe, havuz kafe, dünya kahveleri, pastane, alkolsüz içecekler.

Ayvalık kamu misafirhaneleri Balıkesir Uygulama Oteli cunda otel tavsiye

AKTİVİTELER: Açık yüzme havuzu, deniz plajı(150m), su topu, fitness merkezi, masa tenisi/ langırt/ dart, bisiklet/ çocuk oyun parkı, havuz başı DJ.


DİĞER OLANAKLAR: Toplantı ve organizasyon, 3 adet konferans salonu, vip toplantı odası, ziyafet imkanı, ütü hizmeti, çamaşırhane, faks/fotokopi.


ÇEVREYE DUYARLILIK: Tasarruflu aydınlatma (led), geri dönüşüm üniteleri, elektrik tasarruf otomasyonu, sokak hayvanlarına atık yemek, doğaya saygılı işletme anlayışı, hayvan dostu otel.

cunda kalınacak yerler Cunda Otelleri Cunda Butik Oteller

Cunda Uygulama Oteli Adres 

Mithatpaşa Mah. 15 Eylül Cad. 1.Sok. No:8 Lale Adası Cunda Ayvalık Balıkesir

İletişim Telefon: 0266 331 40 90 

Ulaşım Bilgisi

Balıkesir Şehir Merkezinden Kalkan Minibüs  Otobüslerle Ayvalık’a ve Cunda Adası'na ulaşabilirsiniz.İstanbul İstikametinden İDO feribotları ile Bandırma’ya gelip oradan Ayvalık ve Cunda’ya ulaşabilirsiniz.  Balıkesir veya İzmir Havaalanı Üzerinden Kalkan Servislerle ve Transfer Araçları Ulaşım Sağlanabilmektedir.

Cunda Pansiyon Cunda Adası cunda'da gezilecek yerler Ayvalık Otelleri En iyi Cunda otelleri